Ansiktsbehandlingar med rätt produkter

När man går och gör en ansiktsbehandling så får man så mycket mer än bara själva behandlingen. Man får rådgivning kring vilken hudtyp man har samt kring vilka produkter, rengöringsprodukter och ansiktskrämer, man bör använda sig av för att ens egen hud ska må så bra som den någonsin kan. Kanske har du väldigt känslig och torr hud och bör inte använda för tunna ansiktskrämer eller några parfymerade produkter för att inte skapa någon onödig irritation i huden.

Ansiktsbehandlingar går att göra i enklare varianter hemma, men innan man gör det och för att det ska göra någon nytta är det bra om man har fått en professionell ansiktsbehandling, på en salong, för att veta vilka produkter som passar för en samt huruvida man behöver peeling eller kanske bara lättare ansiktsmasker.

I Bromma finns Lenas Ekologiska Oas med en salong som just erbjuder behandlingar för ansiktet, både mer rengörande och de som inkluderar större delar massage för att stimulera blodcirkulationen i kroppen och hudens elasticitet.

Helt enkelt, vilka produkter du använder vid din ansiktsbehandling är det absolut viktigaste. Och tycker du att det är dyrt med regelbunden professionell ansiktsbehandling, kan du börja med att gå på en behandling för att få rådgivning som gör att du sen kan göra likadana på dig själv i ditt eget hem.