Dags att göra en nagelförlängning

Mina naglar har alltid varit väldigt sköra och haft väldigt lätt för att gå av. Jag har provat olika oljor som ska värka stärkande men de har inte fungerat, åtminstone inte tillräckligt för att hindra naglarna för att gå av. Visserligen skivar de sig inte längre men de blir ändå inte så långa som jag vill ha dem. Har gett upp att ha dem långa och det här med att måla dem för att de ska hålla bättre funderar inte heller. Så gellack är nog det jag ska köra på och det tillsammans med en nagelförlängning.

Har faktiskt bokat tid på Friends Beauty här i Borås, en skönhetssalong, som jag fått rekommenderat av flera av mina vänner. Har flera kompisar som går och göra sina naglar på den skönhetssalongen och alla är väldigt nöjda, så borde bli så att jag blir nöjd av det också. Har en kollega som går och göra sina ögonfransar, fransförlängning, på Friends Beauty också. Och då bor hon ändå inte här i Borås, utan i Göteborg, men hon tycker ändå att det är bäst här. De ska ha väldigt bra priser också, kan tänka mig att det är billigare när det är salonger i mindre städer än i de absolut största.

Vet inte om jag kommer att trivas med nagelförlängningar eftersom jag aldrig lyckats ha långa naglar på egen hand, så får göra det en gång och sen se om det blir snyggt och de håller och därefter om det är något jag vill fortsätta göra och underhålla eller inte.