Ansiktsbehandling på en skönhetssalong

Har funderat länge på att boka tid för och göra en ansiktsbehandling på en skönhetssalong. Det har bara blivit så att jag har skjutit upp det trots att jag egentligen vet att min hud skulle bli så mycket bättre om jag gick på en behandling. Inte för att en behandling gör så stor skillnad utan för att de kan ge råd på rätt produkter för just min hud. Det är därför tanken är att jag ska vända mig till just Salong Fyrans skönhetssalong för att de ska vara väldigt bra på det där med att dela med sig av sina kunskaper och ge råd kring olika hudvårdsprodukter också.

Salong Fyran ligger i centrala Spånga och även om jag bor strax utanför staden så är det ändå den skönhetssalong som ligger närmast. Två saker som talar för dem helt enkelt, så ja, kommer väl med största sannolikhet göra så att jag bokar tid och går på en ansiktsbehandling hos just dem.

Har alltid tänk att det ska vara så dyrt att gå på behandlingar på en skönhetssalong men när jag gick in på Salong Fyrans hemsida och kollade så var det inte alls så farligt. Känns som att det är något jag skulle kunna gå på några gånger om året utan några problem.

Innan hade jag aldrig några problem med huden, men de senaste månaderna så har jag börjat så massa orenheter och finnar och tror att det kan bero på att det kalla vädret gör att huden blir torr och så använder jag fel produkter för att behandla det. Vet inte heller riktigt vilka jag ska köpa för att använda istället. Överlåter de till de på Salong Fyrans skönhetssalong i Spånga.