Frisör i Skövde

God eftermiddag på er och välkomna tillbaka till ett nytt inlägg! Har ni haft en bra dag hittills, jag hoppas det i alla fall.

Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt förutom sökt runt lite på internet efter någon erfaren frisör i Skövde. Eftersom jag börjar högskolan här nere om en vecka skulle jag verkligen behöva fräscha upp mitt hår till skolstarten och därför behöver jag hitta en bra frisör i Skövde som kan ta bra hand om mitt hår. Min bror som är tre år äldre än mig gick på samma högskola som jag ska börja på nu och han tipsade mig om en frisörsalong som heter Sigges Barbershop där han brukade klippa sig. Han är exakt lika noga med sitt hår som jag är så jag borde lita på honom och därför har jag bokat en tid där redan om två dagar. Jag vet dock inte riktigt vad jag ska göra med mitt hår. Just nu har jag min naturliga hårfärg som är mörkbrunt och håret är lite längre än vanligt och det känns lite ovant eftersom jag tidigare haft ljusare slingor och ganska kort hår på sidorna och längre längst upp på huvudet. Samtidigt som jag är sugen på att göra något nytt med håret så vill jag ha det som jag har haft det i alla år innan, ljusare och kortare. Jag kanske borde göra håret som jag alltid har gjort eftersom att det speglar mig? Jag har höga förväntningar på denna frisör i Skövde och jag tvivlar inte på att detta inte kommer bli som jag vill.

Nej, nu ska jag ta det lugnt ett tag. Ha det så bra!