Behandla stela axlar med massage

Jag har så otroligt stela axlar. Alla jag har bett massera min rygg och axlar har direkt anmärkt på hur stel jag är, att det verkligen inte går att röra dem. De säger att jag ska slappna av och jag gör det men det blir ingen skillnad. Resten av kroppen kan slappna av men inte axlarna, de är ständigt spända. Och jag vet att jag borde gå på en riktig massagebehandling hos riktiga massörer som verkligen kan läsa upp knutarna och försöka mjuka upp dem lite, minsta lilla skulle vara en förbättring. Har fått ett presentkort till Västerås Massage & Rehab AB så det är väl bara att boka egentligen, jag ska bara få tummen ur att göra det också.

Jag har alltid haft bra hållning och avslappnade axlar utom de senaste månaderna. Antar att det beror på mitt jobb, att jag sitter vid ett skrivbord och skriver hela naglarna. Vem skulle inte bli stel i axlarna av det liksom, att ha dem i precis samma ställning hela dagarna. Blir lite orolig för att det ska bli ännu värre i framtiden också, att om det redan är så illa så kommer det knappast att vända av sig självt för att bli bättre desto längre jobbet fortgår.

Det enda direkta jag kan göra, utom att byta jobb, är väl att gå på en massagebehandling på Västerås Massage & Rehab AB. Och sen kanske se till att göra det minst en gång i månaden, oftare i början. Tror att de rekommenderar en gång i veckan eller en gång varannan vecka egentligen.