Nagelförlängning för långa och vackra naglar

Jag har alltid velat ha långa naglar och vet att jag skulle kunna få mina egna naglar långa och starka om jag bara tog hand om dem som jag borde. Olja in dem och fila dem, men det orkar jag inte riktigt göra. Innan tänkte jag att om man gör en nagelförlängning så måste naglarna vara sådär superlånga och det vill jag inte ha. För vill fortfarande kunna använda dem utan att det blir massa problem. Vill bara ha dem lite längre och måla i någon snygg färg. Både så att de är snygga och långa men även tåliga, så att jag kan stöta emot dem utan att de går av direkt, som mina egna ofta är på väg att göra.

Har kollat upp telefonnumret till Libra Nails och tänkte ringa dem idag för att boka tid för att göra nagelförlängning. Jag bestämde mig nämligen nu i helgen för att jag ska göra det, inte bara att jag vill göra det någon gång utan att jag faktiskt på riktigt vill göra det nu. Sökte och hittade ganska snabbt Libra Nails och då de erbjöd behandlingarna till så låga priser så ska jag se till att det verkligen blir att jag får gjort mina sådana där behandlingar där och nu.

Libra Nails ligger här på Östermalm så kan skriva sen efteråt vad jag tycker om nagelförlängningen samt om dem som salong så att ni vet om ni ska gå till dem eller om ni ska välja någon annan salong istället. Men tycker att de verkar väldigt bra och de hade väldigt bra recensioner också, så tror att det kommer bli superbra med den här nagelförlängningen.