Tänk att vakna varje morgon med perfekta ögonbryn

Har funderat på att göra en behandling för 3D-bryn här i Södertälje ett bra tag nu och tror faktiskt att jag ska slå tak i saken och göra det nu. För det mesta andra med mitt utseende är jag ganska nöjd med och känner inte att jag behöver förändra. Det enda jag egentligen vill ändra på är mina ögonbryn och det är framförallt för brynen som jag behöver stå och sminka mig varje morgon. Och även om jag inte gör dem superavancerade så tar det ändå lite tid att måla i dem varje kväll och därför tänker jag att skulle kunna vara ett bra alternativ att göra 3D-bryn på Beauty by Jenna i Södertälje för att kunna ha snygga ögonbryn hela tiden utan att behöva göra några vidare behandlingar för dem.

Att göra 3D-bryn kostar visserligen lite men jag tycker att det känns som att det är väldigt värt det. För det håller ändå lång tid efter att man har gjort dem och då är det värt det. I annat fall så kan det likväl vara något annat som är viktigt att göra också, som jag tror kan vara ännu viktigare.

Vet inte vad jag kan uppnå av det men hoppas på att det ska vara något som blir väldigt bra. Just 3D-bryn tycker i alla fall jag ser ganska naturliga ut om de blir ordentligt gjorda och tänk att kunna vakna upp på morgonen och ha perfekta ögonbryn och se sminkad ut direkt. Värsta drömmen. Så det är det som är planen nu, att ringa till Beauty by Jenna i Södertälje och boka tid för att göra 3D-bryn.